Loading...

Hulp- & Info-Index

Achtergronden, beelden en downloads

Webfeeds & notificaties

Lid worden

Skins.be-Team, contact, meedoen, eigen achtergronden

Links en reclame bij Skins.be

Tags en taggen

Achtergronden, beelden & downloads

Jullie hebben geen achtergronden in mijn resolutie. Kunnen jullie de achtergronden niet ook in mijn resolutie aanbieden?

Helaas nee. Wij bieden de achtergronden in de negen gangbaarste resoluties aan. Er zijn echter zo veel andere resoluties, dat het onmogelijk is, om ze alle aan te bieden.

Wat moet ik dus doen?

De resolutie, die het dichtst bij de jouwe komt, is meestal geaccentueerd. Je kan de achtergrond in een beeldbewerkingsprogramma uitknippen of het automatisch aan jouw resolutie laten aanpassen, wat misschien tot een lichte vervorming kan leiden.

Hoe kan ik een bureaubladachtergrond of beeld downloaden?

Internet Explorer: Ofwel met de "image tool bar" of door met rechtsklik "save as..." in het contextmenu te kiezen.

Firefox: Rechtsklik en "save image as..." kiezen.

Moet ik de achtergronden altijd eerst vergroten, voordat ik ze kan downloaden?

Nee. De achtergrond wordt in de gewenste resolutie gesaved, ook als je het plaatje downloadt. Je kan de achtergrond ook direct door rechtsklik en "Set as desktop background" als bureaubladachtergrond gebruiken.

Ik wil alle achtergronden downloaden. Kan ik wel FTP-toegang krijgen?

Nee ;-) Maar Skins.be is kosteloos en dag en nacht beschikbaar.

Hoe anders kan ik alle achtergronden krijgen?

Één voor één downloaden ;-) Maar voor webmasters hebben we een eenvoudige mogelijkheid, om de Skins.be-achtergronden in hun pagina's te integreren. (Link) Hier vind je een voorbeeld. Hoe dat werkt, wordt hier beschreven.

Mijn Internet Explorer savet plotseling alle beelden als unknown.bmp, hoewel ze JPEG-formaat hebben. Wat moet ik doen?

De inhoud van de "Temporary Internet Files" en de corrupte bestanden uit de "Downloaded Program Files"-directory deleten. Daarvoor de Internet Explorer openen en in het menu Tools - Internet Options - General - Temporary Internet Files de bestanden deleten en met OK bevestigen. Als in de directory Windows\Downloaded Program Files bestanden als unknown of corrupt zijn opgenoemd, deze ook deleten. Daarna moet het saven als .jpg weer werken. Meer over het probleem bij Microsoft.

Ik wil jullie achtergronden of beelden bewerken. Waar kan ich hulp en instructies krijgen?

Een levendige gemeenschap vind je in ons discussieforum. In het forum "Art Tips" krig je wel hulp.

Webfeeds & notificaties

Wat zijn webfeeds?

Door webfeeds kan je een webpagina abonneren ofwel integreren. Dus word je over nieuwe inhouden gauw ingelicht. Feeds kan je met feed-lezers in het web zoals Bloglines, Netvibes of de Google Reader samenstellen, om met één oogopslag over nieuwe inhouden op interessante pagina's te worden ingelicht.

Feed-lezers die je lokaal moet installeren zijn bijv. FeedDemon (Windows, kosteloos), NetNewsWire (MAC OS X, de lite-versie is kosteloos) NewsGator voor Outlook (Windows), SharpReader (Windows.NET, kosteloos), Shrook (MAC OS X, shareware). Moderne webbrowsers en e-mail-programma's hebben meestal geïntegreerde feed-lezers, of je kan ze als plugin (zoals Sage voor de Firefox) later installeren. Met feed-lezers blijf je altijd op de hoogte als er op een webpagina iets nieuws gebeurt.

Hoe kan ik webfeeds abonneren?

Dat hangt van de feed-lezer af.

Welke webfeeds biedt Skins.be aan?

Je kan een universele feed abonneren, die je over iedere nieuwe achtergrond op Skins.be inlicht. Of je kan voor ieder model een separate feed abonneren, als je alleen belangstelling hebt voor bepaalde babes. Onze feeds publiceren we in het RSS2.0-formaat, dat door alle gangbare lezers wordt ondersteund.

Wat zijn notificaties?

Als je een geregistreerd lid van Skins.be bent, kan je je ook per e-mail laten inlichten, als er nieuwe achtergronden verschijnen. Ook in dit geval kan je elk model separaat abonneren en weer opzeggen.

Hoe kan ik mijn notificaties administreren?

Als geregistreerde gebruiker kan je een link naar de administratie van notificaties in jouw profielveld vinden. Je kan ook op de pagina van elk model de notificaties abonneren ofwel een bestaande notificatie opzeggen.

Lid worden

Hoe kan ik lid worden?

De registratie bij Skins.be is kosteloos. Vul op het registratieformulier een e-mailadres en een bijnaam plus wachtwoord in. Kopiëer de tekens van de grafische veiligheidsopvraag en klik op "registreren". Je krigt dan een e-mail met een vrijschakellink. Nadat je op deze link hebt geklikt, ben je al lid.

Hoezo moet ik lid worden?

Omdat je als geregistreerde gebruiker veel meer mogelijkheden hebt. Je kan nieuwe babes voorstellen, om achtergronden vragen, e-mail-mededelingen over nieuwe achtergronden abonneren. Je kan taggen en het aspect van de Skins.be-pagina's volgens jouw wensen wijzigen. En je kan in het Skins.be-forum schrijven, een levendige gemeenschap van bureaubladachtergrond-enthousiasten. Nieuwe functies voor Skins.be-leden zijn al gepland of in de maak. Informatie over verdere voordelen vindt je hier.

Hoe kan ik mijn lidmaatschap opzeggen?

Stuur een privé mededeling met de vraag om je te deleten aan één van de administratoren.

Skins.be-team, contact, meedoen, eigen achtergronden

Hoe kan ik het Skins.be-team bereiken?

Via ons contactformulier. Vragen over het Skins.be-forum kan je het best per privé mededeling tot de respectieve moderator of administrator richten.

Hoe kan ik aan Skins.be meedoen?

Als je jezelf registreert, kan je bijvoorbeeld

  • beelden taggen, om ze beter te categorizeren en te vinden
  • beelden in het forum stellen

Bovendien kan je ons natuurlijk bureaubladachtergronden per e-mail zenden - stuur ons dan maar een korte mededeling. Om bij Skins.be te worden gepubliceerd, moeten de beelden van goede kwaliteit en van hoge resolutie zijn (zo mogelijk 1600x1200 of hoger). Beelden met tags van andere pagina's worden niet gepubliceerd, behalve een klein "Skins.be" zijn geen tags toegestaan. Natuurlijk verheugen we ons bijzonder over complete sets van achtergronden in de op Skins.be aangeboden formaten. We bieden bureaubladachtergronden in de resoluties 1024x768, 1152x864, 1280x800, 1280x960, 1280x1024, 1440x900, 1600x1200, 1680x1050 en 1920x1200 aan. Tag het beeld met een klein "Skins.be"-logo voordat je er een set van maakt, s.v.p.

Hoe kan ik mijn eigen achtergronden uploaden??

Skins.be biedt je een eigen imagehoster aan. Op http://upload.skins.be/ kan je jouw eigen beelden uploaden. Dan kan je een link naar het beeld in het forum stellen, ons een mailtje sturen of simpelweg met vrienden delen.

Ik ben model. Kan ik mijn beelden bij Skins.be publiceren?

Ben je vrouwelijk? In dit geval graag :-) Stuur ons een e-mail.

Links en reclame bij Skins.be

Mag ik naar Skins.be linken?

Ja. We verheugen ons over links naar Skins.be en ook over diepe links naar de pagina's van enkele babes. Het is niet nodig om vooraf te vragen.

Hebben jullie een linkruilprogramma?

Ja. Als je een pagina met een passend onderwerp hebt, zullen we graag en link terug plaatsen. Contacteer ons daarvoor via de "Jouw (naam) link hier"-link in de rechterkolom van elke modelpagina.

Kan ik bij Skins.be adverteren?

Graag. We bieden op doelgroepen toepasselijke reclame met geotargeting en frequency cap aan. Reclamepartners krijgen webgebaseerde toegang tot hun statistieken. Klassieke banneradvertenties zijn mogelijk evenals reclame door tekstlinks met een optioneel plaatje. Vraag om verdere informatie en mogelijke vormen van reclame. .

Mag ik jullie beelden op mijn pagina aanbieden?

Je kan onze RSS-feeds graag in jouw webpagina's integreren. Plaatjes en links naar de achtergronden zijn in de feed geïntegreerd. Je kan alle nieuwe achtergronden per feed integreren ofwel enkele feeds van verschillende babes.

Tags en taggen

Wat zijn tags?

Tags zijn trefwoorden. Met tags wordt het makkelijk, grote hoeveelheden data te doorzoeken en dat wat je zoekt te vinden. Net als in een trefwoordencatalogus in een bibliotheek worden inmiddels veel gegevensbestanden van tags voorzien - leestekens, beelden, teksten, films. Bij Skins.be kan iedere geregistreerde gebruiker taggen - en op deze manier helpen, dat de gewenste achtergronden makkelijk kunnen worden gevonden. Omdat meer ogen beter zien dan weinige, worden tags hoe behulpzamer en beter, hoe meer lui aan het taggen meedoen.

Hoezo moet ik de beelden taggen?

Omdat je ze op deze manier volgens jouw interessen kan kenmerken en ze dus later makkelijker kan terugvinden. Bovendien gebruiken andere leden jouw tags ook voor andere passende beelden en maken het dus makkelijker voor je, verdere beelden te vinden, van die je houdt. Voorbeeld: je houdt van grote portretten van beroemdheden. Dan tag je zulke beelden bijvoorbeeld met "Portrait", "Face" en "Celeb". Iemand anders wil alleen beelden met een zwarte achtergrond en tagt ze met "black background" of "dark background". Een derde persoon houdt van vrouwen met laarzen en tagt passende beelden met "boots", enzovoort. Als nu iemand een beeld van Catherine Zeta-Jones met laarzen en een donkere achtergrond zoekt, zal hij door een zoek naar "Catherine Zeta-Jones boots dark background" alle passende beelden vinden. Mooi, hè?

Hoezo taggen jullie de beelden niet zelf?

Hebben we al :-) We hebben al alle beelden van een heleboel tags voorzien, maar we kunnen ook niet an alles denken waarvan de gebruikers houden - één zoekt er naar "tatoo", iemand anders naar "jeans" en een derde naar "blonde piercing nude", enz. Maar hoe meer lui meetaggen, hoe beter en omvangrijker de catalogus en hoe makkelijker en beter de zoek naar de gewenste beelden.

Hoe kan ik zinvol taggen?

Ten eerste kan je een model taggen: dat is zinvol, als de tag van toepassing op het model zelf is. Angelina Jolie bijvoorbeeld is actrice - dus kan je een "actress"-tag aan haar toevoegen. Daarvoor klik je in het menu boven ("overzicht - achtergronden & beelden - biografie - tags") op "tags". Met "tags toevoegen" kan je een tag toevoegen die bij "Angelina Jolie" past.

Angelina Jolie is getatoeëerd. Het zou echter niet veel helpen, aan haar en algemene "tattoo"-tag toe te voegen, omdat je de tatouages niet op alle beelden kan zien. Dus zou het bijvoorbeeld zinvol zijn, aan dit beeld een "tattoo"-tag toe te voegen, terwijl men hier bijvoorbeeld beter de tag "dressed" kan gebruiken - want daar kan je geen tatouage zien. Je tagt beelden door de "tags voor (naam) toevoegen"-link onder de tags van de respectieve achtergrond te volgen. Meerdere tags kan je door komma's scheiden en opeens invoeren.

Hoe kan ik tags zoeken?

Met het zoekveld boven rechts. Je kan ook simpelweg op een tag klikken om alle achtergronden te zien die van dit tag voorzien zijn.

Mijn vraag is in deze FAQ niet beantwoord!

Dus vraag ons nu. :-)

hide/show Skins RSS

hide/show Friends